Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf

Verbouw en aanbouw van Aant van der Veen

Bent u toe aan een grote verandering in uw woning, maar gaat verhuizen te ver? Op bouwbedrijf Aant van der Veen kunt u rekenen voor allerhande aanbouw en verbouw in Minnertsga en omstreken. Wij denken in passende oplossingen en zorgen te allen tijde voor een uitbreiding die bij uw woning én uw leven past.

Eindeloze mogelijkheden

Met de verbouw en aanbouw met Bouwbedrijf Aant van der Veen kunt u weer vele jaren van uw woning genieten, precies zoals u het hebben wilt. Hier vindt u enkele voorbeelden van de soorten verbouwingen en aanbouwen waarvoor u ons kunt inschakelen:

  • Dakkapellen: de ideale uitbreiding van een kamer, met meer licht en meer ruimte. Van prefab gemaakt, dus razendsnel geplaatst
  • Herindeling: het uitbreken van muren en het opnieuw invullen van de indeling van uw woning
  • Veranda’s of serres: wij creëren een prachtige woonkeuken of een heerlijke zitplaats aan uw tuin
  • Aanbouw van nieuwe kamers of erkers: eenvoudige of complexe aanbouw, wij kijken altijd wat het beste in uw plan past

Maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Bespreek de mogelijkheden en vraag gerust advies waar u dit nodig heeft. We willen graag dat u met een passend resultaat eindigt.

Altijd een totaalpakket

Hier bij ons bouwbedrijf in Minnertsga bieden we u graag een totaalpakket. Vanaf het eerste tekenwerk en het aanvragen van de vergunningen, tot de kleine details die de verbouw of aanbouw helemaal afmaken. We kunnen u zowel tijdens nieuwbouw als verbouwingen adviseren en ondersteunen of het traject zo veel als u wilt uit handen nemen.

Bovendien denken onze medewerkers met u mee. Vertel ons uw bouwplannen en wij kijken met genoegen wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 085-8885039 om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord!