Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf

Schakel ons bouwbedrijf in voor renovatie en onderhoud

Voor elke grote en kleine klus schakelt u ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf Aant van der Veen in. Naast nieuwbouw en verbouw verzorgen wij tevens onderhoud en renovatie in Minnertsga en omgeving. Gedurende het hele traject staan we voor u klaar en kunnen we alle nodige werkzaamheden van u uit handen nemen.

Van schadeherstel tot periodiek onderhoud

Als eigenaar van een woning kunt u een hoop problemen voorkomen door tijdig renovatie of onderhoud uit te voeren. Dit kan preventief zijn of als u schade heeft na bijvoorbeeld een storm, brand of inbraak. In elk geval kunt u uw klus, groot of klein, overlaten aan Bouwbedrijf Aant van der Veen uit Minnertsga. Daar waar nodig is inspecteren wij uw woning overal waar kans is op optrekkend vocht, of dit nu op het dak bij de schoorsteen of in de kelder is. Wij vervangen tegels, herstellen schade, vernieuwen uw stucwerk, vervangen hout, voeren onderhoud aan uw trap uit… Noem het maar op en wij regelen het voor u!

Altijd aandacht voor uw project

Alle voorkomende werkzaamheden rondom renovatie en onderhoud in en om het huis kunt u aan ons toevertrouwen. Ook als u bijvoorbeeld een monumentaal pand of een authentieke woonboerderij heeft, weten wij raad. Elke klant krijgt bij Bouwbedrijf Aant van der Veen de juiste aandacht en zorg. We denken te allen tijde met u mee en kunnen u waar nodig van advies voorzien.

Wilt u meer weten of uw plannen eens met ons bespreken? Bel dan naar 085-8885039 om uw vragen te stellen of om een afspraak te maken. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.