Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf

De vakman die uw kunststof kozijnen plaatst

Aant van der Veen biedt een perfecte oplossing voor iedere woning met kunststof kozijnen in Minnertsga en omstreken. Onze medewerkers gaan te allen tijde vakkundig te werk en staan u indien nodig bij met professionele adviezen. Bovendien ontzorgen we u volledig omdat we zowel het plaatsen als het onderhoud van de kozijnen van u over kunnen nemen.

Duurzaam, onderhoudsarm en veelzijdig

Als u kunststof kozijnen laat plaatsen door bouwbedrijf Aant van der Veen, dan kiest u voor een duurzame oplossing. U houdt warmte goed binnen en geluid juist zoveel mogelijk buiten. Bovendien zijn kozijnen van kunststof buitengewoon onderhoudsarm: u bent af van schilderwerk en houtrot.

Er zijn ontzettend veel uitvoeringen mogelijk als u kunststof kozijnen laat plaatsen door bouwbedrijf Aant van der Veen. Klassiek, nostalgisch of basic: er is altijd een oplossing die goed bij uw gevel past. Daarnaast kunt u kiezen voor dubbele beglazing, extra isolatie, draai-kiepvarianten en meer. Indien nodig helpen we u graag met het uitzoeken van de juiste producten.

Overige kunststof producten

Naast ons aanbod aan kunststof kozijnen leveren wij tevens kunststof deuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen. Vanzelfsprekend geldt eveneens bij deze producten dezelfde uitstekende service. Kies dus ook voor onderhoudsarme kozijnen of een van onze andere producten en laat ze vakkundig en secuur plaatsen door Bouwbedrijf Aant van der Veen uit Minnertsga!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken of een offerte aan te vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-8885039. Stel gerust uw vragen, want we helpen u graag zo goed mogelijk verder.