Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf

Kunststof gevelbekleding vakkundig geplaatst

Houten gevelbekleding ziet u nog vaak terug bij wat oudere woningen. Het brengt een eigen uitstraling met zich mee, maar ook een hoop nadelen. Dit soort gevelbekleding is bijvoorbeeld erg onderhoudsgevoelig: er is al gauw kans op lekkage, houtrot en schimmels. Bouwbedrijf Aant van der Veen biedt de oplossing in de vorm van kunststof gevelbekleding in Minnertsga en omgeving.

De voordelen van kunststof

Wij kunnen verschillende varianten kunststof gevelbekleding voor u plaatsen. U geniet dan van dezelfde voordelen als van traditionele gevelbekleding. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, maar dan zonder de nadelen. Kunststof gevels hebben vele voordelen, waaronder:

  • Zeer onderhoudsarm
  • Een erg lange levensduur
  • Niet nodig om te schilderen
  • Perfect aan te passen aan uw woning
  • Leverbaar in een veelheid aan kleuren en uitvoeringen

Onderhoud en adviezen

Zoals u ziet bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar gevels van kunststof. Heeft uw huis al passende gevelbekleding, maar is deze toe aan onderhoud of reparatie? Ook dan kunt u een beroep doen op de diensten van Bouwbedrijf Aant van der Veen uit Minnertsga. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Indien gewenst kunnen we u tevens voorzien van deskundige adviezen over de voor u passende kunststof producten.

Bespreek de mogelijkheden, vraag naar meer informatie of plan direct een afspraak in door te bellen naar 085-8885039. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u met een passend resultaat eindigt.