Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf
Ontdek
de details van Aant van der Veen Bouwbedrijf

Laat uw badkamer verbouwen of plaatsen door de expert

Bouwbedrijf Aant van der Veen is úw partner als het gaat om een badkamer plaatsen of badkamer verbouwen rondom Minnertsga. Heeft u een nieuwe badkamer voor een nieuwbouwproject of verbouwing? Of is uw bestaande sanitair hoognodig aan vervanging toe? Wij klaren iedere klus snel en netjes. Onze werkwijze is secuur, flexibel en snel.

Service van A tot Z

Dankzij onze samenwerking met de beste professionals uit de regio kunnen wij u werkelijk alles wat u wilt uit handen nemen: het plaatsen van sanitair, elektrainstallatie, afzuiginstallatie, betegeling van muren, egalisatie van muren, vloeren met vloerverwarming en nog veel meer. Zo ook als het gaat om een badkamer verbouwen, nieuw sanitair plaatsen of het verzorgen van een complete renovatie.

Omdat wij uw vaste aanspreekpunt zijn, verloopt de communicatie vlot en soepel, en heeft u nergens meer omkijken naar. Bovendien besparen deze korte lijnen u in kosten en administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat alles altijd duidelijk is.

Offerte op maat

Kortom: als u plannen heeft om uw badkamer te verbouwen of een nieuwe badkamer te plaatsen, dan staan wij bij Bouwbedrijf Aant van der Veen in Minnertsga graag voor u klaar. We bespreken met genoegen van tevoren uw wensen en de mogelijkheden met u, zodat niemand voor verrassingen komen te staan. Desgewenst stellen we een offerte op maat voor u op.

Interesse? Maak dan een afspraak om een vrijblijvende offerte op te laten stellen en vertel ons direct uw behoeften. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-8885039 en staan u graag te woord.